Voetbal op tv

Geplaatst op: 23-05 om 09:06

Wil jij altijd op de hoogte blijven van alles wat er rondom voetbal gebeurd, niet alleen de wedstrijden, maar ook informatie over spelers, trainers en transfers? Dan kijk je natuurlijk naar Voetbal International. Hierin worden op maandag en vrijdag alle actualiteiten besproken die je maar nodig hebt om op de hoogte te blijven.

Eredivisie wedstrijden

De Eredivisie wedstrijden worden live uitgezonden op televisie. De wedstrijden worden voorzien van live commentaar. Daarnaast worden er zowel voorafgaand als na de wedstrijden over de wedstrijd gepraat, opstelling en wordt er teruggeblikt op speciale momenten, gebeurtenissen of acties tijdens de wedstrijd. Vaak komen in de studio's ook professionele (ex-)voetballers aan het woord, maar ook trainers en spelers wordt gevraagd naar hun mening over het verloop van de wedstrijd.

Champions League uitzendingen

Ook de uitzendingen van de Champions League worden live uitgezonden op televisie. Deze uitzendingen worden ook voorzien van commentaar in studio's, maar ook vanaf het veld. De Champions League krijgt ontzettend veel publiciteit en haalt hier ook directe inkomsten uit.  Dit is ook de meest geliefde competitie in Europa en er wordt dan ook altijd weer veel reclame gemaakt voor de uitzendingen.

Kampioenschappen

Ook de Wereldkampioenschappen en de Europees Kampioenschappen voetbal worden live uitgezonden op televisie. Deze worden ook voorzien van live commentaar, zowel vanaf het veld als vanuit de studio. Zo is het dus altijd mogelijk om Oranje of een ander nationaal elftal te aanschouwen. Zelfs rondom deze uitzendingen van de wedstrijden zijn er actualiteitenprogramma's die aandacht besteden aan de kansen op het veld, voortgang van de trainingen en de gesteldheid van de spelers.