Games

Voetballen, is het helemaal jouw ding en weet je er dan ook alles van? Dan zijn de voetbalgames ook zeker iets voor jou. En deze voetbal spelletjes die speel je eenvoudig online en geheel gratis op Voetbal-hobbysite.nl! Start met deze gratis spelletjesen wie weet wordt jij wel de beste online speler.

FIFA '13

Met Lionel Messi op de voorgrond, verbeterde graphics, betere balvaardigheden en nog meer mogelijkheden maakt Electronic Arts met deze uitgave van het beruchte, beroemde en geliefde voetbalspel een echte knaller. In dit spel is de Saoedische Premier League opgenomen als nieuw item. Daarnaast kunnen alle competities gespeeld worden, gaan voor de Wereld Kampioenschappen met je eigen team en bondscoach worden. Speel iedere competitie om te kijken waar jij het beste in kunt zetten en je team skills kunt verbeteren.

Pro Evolution Soccer 13

Met de vernieuwde versie van dit spel heb jij totale vrijheid op het speelveld. Nieuwe manieren om je tegenstanders te passeren worden in dit spel geïntroduceerd. Ook schoten en passes kun jij geheel naar eigen vrijheid uitvoeren. Fans wilden daarnaast verbeteringen zien waar het de keeper en de mogelijkheden voor de keeper betrof. Keepers kunnen nu bediend worden van betere acties.

Penalty schieten

Wil jij ook kampioen doeltrappen worden en een echte kenner worden op het gebied van penalty's? Dat kan met het spelletje penalty schieten. Het draait er natuurlijk om dat de bal in het net achter de keeper gaat belanden. Ook kun je hoekschoppen proberen om zo uit te vinden hoe jij je eigen schoten kan verbeteren.

1 tegen 1 voetbal

Wil jij ook wel eens 1 tegen 1 voetbal spelen? Er zijn diverse voetbal games waarin je 1 tegen 1 voetbal kan spelen en ook nog eens op meerdere manieren. Je kan ook steeds de bal bijvoorbeeld naar je tegenspeler overkoppen of een pass over en weer geven. Daarnaast is ook het samen hooghouden heel erg populair.

Voetbal wedstrijden

23-05 om 09:32

Ben jij een echte voetbalfanaat? Dan is het online Voetbal wedstrijden spelletje wat voor jou! Dit geweldige spel speel je lekker comfortabel th...> Lees meer

Smile voetbal

23-05 om 09:32

Naast normale voetbal spelletjes hebben wij ook grappige voetbal spelletjes voor jou in petto. Heb jij passie voor voetbal? Dan is Smile voetbal...> Lees meer

Voetbal reeksen

23-05 om 09:32

Speel dit leuke spel! Dit spel gaat hetzelfde te werk als het bekende 3 op een rij spel maar in Voetbal reeksen tref je leuke voetbalplaatjes aa...> Lees meer